Saturday, January 20, 2018

The new me,new hijrah to be a better Muslim

Assalamualaikum.

Hows life?Getting better @ worst?

Tak kira la baik ke tak baik,it must be something Allah nak bagitau n nak uji kita sebagai hamba.

Hari ni malas nak menulis.Nak belanja kenangan je.


Ni masa last sem di UIA.Bff+ roomate kesayangan ambe. Semuanya ada 12 orang.Ramai kan?hehe.

Ni bunga kat pintu masuk Ambank HQ.Saya suka bunga purple.Dorang tukar seminggu sekali.Setiap kali lalu den amek gambo.haha.


Ni masa family trip ke Cameron Highland.Best sangat!!! Nak repeat balik ntah bila.pasni nak gi ngan husben pulak,.insyAllah amin.....


Ni masa reunion kawan2 sekolah kelantan dulu.Tak susah pun reunionnya sebab hampir semua orang asal luar kelantan.Satu malaysia ada ni.hehe

  

Masa kerja kat Maybank Collection department.Ada 3 org resign n masuk Ambank sama2.hehe



Sekian.