Posts

Showing posts from April, 2013

Alhamdulillah ujian

Image
Setelah hampir 2 minggu Alhamdulillah aku berjaya mengalahkan kelemahan dalam jiwa..
 Semuanya aku lalui sendiri dengan Allah disisi aku,tanpa Dia dan pertolonganNya,mana mungkin aku dapat hidup atas muka bumi yang barakah ni,,

Sakit yang aku alami hampir mengejangkan urat nadi kehidupan,aku hampir jatuh sendiri tanpa ada sesiapapun  yang menyedari.

Dalam masa seminggu aku bertemu janji dengan 4 doktor berlainan tempat sakit.Yang terakhir aku sendiri kelelahan dan kesesatan di pagi hari mencari hospital.Mujur aku tak terjelepok di tengah2 kota kuala lumpur dek kerana kesesatan seorang diri,ditambah terlampau kelelahan dan kepenatan yg teramat2.Alhamdulillah Allah masih sayangkan aku..Aku tepat pada masanya sampai di wad kecemasan,dan dibawa terus untuk rawatan.Mataku melirik ke kiri dan kanan..Masing2 ditemani.Aku menahan sebak didada.Akhirnya mengalir air mata bukan kerana kesakitan,tapi betapa aku sendiri berusaha keras mengumpul kekuatan sehingga ke tahap ini tanpa ada sesiapa disi…

My Heart

Image
At the time when I decided to be alone,I always get it.
But when I'm alone,I wish i have someone beside me to cheer me up.

Never failed to be failed
I am cluessless

Now i am waiting fo a happy ending
Even my heart is fluttering

Only Allah stay with me
Thank You Allah
M




An Apology

Image
Assalamualaikum.......


 A sincere+ AN APOLOGY from me to all 100's and above followers.....Yang mana di mana hari tu saya ada janji something yg special tuk kawan2..mintak maaf banyak2..Hadiah mmg dah ada dalam gerobok lemari ...Disebabkan masalah tekninal ,kita terilang satu address follower,ngan nak bagi bulk tuk semua.Tapi ada yg tak bagi alamat lagi sampai la ni takde balasan.Yang mana skarang ni ada 2 org je alamat dlm tangan saya....
   Ada sorang follower org terenganu,kalau dia baca sila paste alamat kat sini...

Ok kawan2,roger n out....Ilal liqo'