Sunday, April 21, 2013

An Apology


Assalamualaikum.......


 A sincere+ AN APOLOGY from me to all 100's and above followers.....Yang mana di mana hari tu saya ada janji something yg special tuk kawan2..mintak maaf banyak2..Hadiah mmg dah ada dalam gerobok lemari ...Disebabkan masalah tekninal ,kita terilang satu address follower,ngan nak bagi bulk tuk semua.Tapi ada yg tak bagi alamat lagi sampai la ni takde balasan.Yang mana skarang ni ada 2 org je alamat dlm tangan saya....
   Ada sorang follower org terenganu,kalau dia baca sila paste alamat kat sini...

Ok kawan2,roger n out....Ilal liqo'

No comments: