Posts

Showing posts from September, 2012

Insiden di LRT Putra 21 September 2012

Image
Assalamualaikum..

Saje mencoret sedikit peristiwa yg berlaku malam semalam di lrt putra station Gombak.

Habis kerja cabut naik lrt balik rumah,no singgah2 sebab bestfriend cuti hari ni.kalau idak,kitorang pasti menjengah setiap sudut KL Sentral mencari makanan yg sedap2 untuk mengisi perut.
jadi tahniah kepada kawan saya tu yg mungkin sekarang ni tgh atas pentas konvokesyen di USM penang.
Tahniah dayah..=)

Sampai di lrt Gombak hujan turun renyai2..Takde payung,jadi masalah jugak sebab baru sihat batuk dan selsema.Tergerak dihati nak redah hujan nak kejar balik rumah sebab bestfriend nak datang jemput untuk event Customer Day Herbalife.Dalam hati melonjak2 nak pergi tapi keletihan dan esok pulak ada commitment tuk O.T.Maklumlah budak baru kerja.Nak kumpul duit banyak2 sikit nak bayar Ptptn yg masih tak lepas2 nak bayar.hihi..

Dalam masa tu,duduk kat hujung tempat duduk kat lrt sambil lihat hujan yg turun renyai2..sambil belek2 hp tunggu Farah telefon nak bagitau tak dapat joint event m…