Posts

Showing posts from July, 2012

Walimatul Urus

Image
Wah macam comel je tajuk ni kan?=b Walimah sape?yang penting bukan saya...Cuma kali ni nak dedikasikan ucapantahniah tak terhingga kepada kawan2 yang dah selamat melangsungkan perkahwinan atau akan melangsungkan majlis tahun ni.. Terkilan sebab tak dapat hadir...
Especially for dayah hamdan yang selamat melangsungkan perkahwinan minggu lepas.. So kepada 3 gadis ayu dibawahni,harap2 lepas ni turn mereka2 pula ye..=)
Then kepada adik saya yg comel,Ain dan Zafri.Semoga bahagia hingga syurga ye dik..=)




Saya?Saya mcmmane pulak ye?=) Herm .. Saya masih mencari,  mencari jawapan istikharah....











Mencari yang abadi..

Image
Sewaktu membelek2 facebook,aku terlihat gambar ini.Bukan gambar yang sebenarnya menarik perhatian,tetapi kata-kata yang menyentuh perasaan tatkala hati dibuah resah,sedih dan kecewa... Sejenak aku tersenyum sendiri...(^-^)












Ahlan Washlan Ya Ramadhan
"Sambutlah Ramadhan dengan jiwa terbuka Seperti ketibaan orang yang kita cinta Dengan ucapan Ahlan Wasahlan Marhaban ya Ramadhan"


Ramadhan Kareem.... =)