Posts

Showing posts from March, 2010

lalalalaguuu...~~

Assalamualaikum..
Ari ni rasa cam nak letak satu lagu inggeris..huhu.Dan2 nak exam ni, mood cam rasa rajin nak dengar lagu omputeh..^_^

Song by Daniel Bedingfield
Title: If you are not the one

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why d…

k.e.c.e.w.a

Image
Agak sedih dipagi hari…belum apa2 dah gagal.
Mula2 pagi tadi excited jugak lah nak cek samada boleh amek Mtest tuk KPLI.Penat tunggu depan latop..tup2…


Anda gagal~~lalalala…

Belum sempat rasa dipanggil ujian pon dah gagal.Mood sedih la hari ni..
Agak2 nape la saya tak dipanggil ea tuan menteri?Salah isi ke??

Meh la nak senaraikan sebab musababnya..(agak2 je)

Pertama:
lom abih blaja lagi..scrool pon takde..tapi sebab yg ni takleh pakai jugak sebab roommate n kengkawan pon ade yg dapat..

Kedua:
Rezeki masing2..mungkin ade hikmah..

Ketiga..jap2 nak pk..huhu

erm..sebab bidang pengajian yg dipilih kot..ari tu isi mintak ajar math..maklumlah tu je yg tahu..huhu.org cakap kalau nak isi,jgn pilih matematik.susah wooo nak dapat..herm..betullah bagai dikata..ngehs**(nyesal ke?tak la……….)

keempat…salah isi borong.ngehs**

kelima…saya tak layak jadi cikgu~~

Last sekali…..rasa2nya ade satu column yg saya isi n kengkawan lain tak isi…column ape?biar Allah Ta’ala je yg tahu…tapi kalau betullah sebab tu saya direje…

::Owh lappy~~::

Image

::Jodoh pulak....::

Image

entry tiada tajuk

Image