Saturday, December 4, 2010

Scandal Korea


Dah lama takde cite korea yg menarik hati,tiba2 muncul lagi...weeee~bestnyer!
Meh la cik naufar nak paste sinopsis cite ni
SUNGKYUNKWAN SCANDAL

This drama is set in Sungkyunkwan University during the Joseon era, revolving around the exploits and love stories of four youths. When her younger brother falls ill, Kim Yoon Hee enters the school in his place disguised as a boy in her desperation to find a way to support him, and becomes friends with Lee Sun Joon, extremely rich and the brains of the gang, playboy Goo Yong Ha and the rebellious Moon Jae Shin.

Bab2 disguised ni yg part best sebenarnya,salah satu sebab kena tengok cite ni sampai habis.hehe.
Cite di tayangkan kat CHANNEL 391 KBS World.Set
 Isnin & Selasa 
9.02pm-10.13

Siap ada repeat tuk kedua-dua episod pada hari ahad dari jam 8.40am sampai la ke 11.15.ngehs~~
 
Sungkyunkwan Scandal Cast :

Micky Yoochun sebagai Lee Sun Joon(Hero)

Song Joong Ki sebagai Goo Yong Ha

Yoo Ah In sebagai Moon Jae Shin

Park Min Young sebagai  Kim Yoon shik/Hee (Heroin)


Tapi masa cik naufar tulis entry ni,citeh dah tinggal lagi 4 episod da..nak abih dah..Takpe,yg rajin online,leh tengok kat MYSOJU.COM..^_^


p/s: Semoga Korea utara & Korea Selatan tak jadi perang.aminnnn

No comments: