"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...



Salam hujung minggu
Tetiba terperasan ada GA kat blog Edy
Kepada sape2 yg minat leh lah masuk,mane tahu ANDA bertuah kali ni.hehe

Ini qoute dari EDY
Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
DONE
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
DONE
2. Jadi follower blog ini...
DONE
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
DONE
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry [INI]

Dari kecik lagi cik naufar mmg suka key chain.hehe.Tapi dompet syiling tu nampak lagi UNIK.hehe

Nak TAG ;

Comments

E.d.Y said…
thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)
Amirah Muhajir said…
edy>>thnks again ..hehe
Chocolate said…
Assalamualaikum cikgu.Contest macam mana ni cikgu?kurang fshamlah..hehe akalu ada masa saya masuk ya cikgu.Cikgu,boleh minta ajar macam mana nak tag orang?hehehe

Nasuha
Amirah Muhajir said…
butterflyana>>thanks..=)
Amirah Muhajir said…
nasuha>>oo yang tag tu nasuha letak je link kawan2 nasuha yg ada blog...copy paste je link pun takpe letak dalam post ni,mcm cikgu buat..=)

Popular posts from this blog

Belajar lah untuk redha dan memaafkan

😍😍😍😍