Saturday, December 18, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...



Salam hujung minggu
Tetiba terperasan ada GA kat blog Edy
Kepada sape2 yg minat leh lah masuk,mane tahu ANDA bertuah kali ni.hehe

Ini qoute dari EDY
Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
DONE
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
DONE
2. Jadi follower blog ini...
DONE
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
DONE
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry [INI]

Dari kecik lagi cik naufar mmg suka key chain.hehe.Tapi dompet syiling tu nampak lagi UNIK.hehe

Nak TAG ;

6 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

Amirah Muhajir said...

edy>>thnks again ..hehe

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Chocolate said...

Assalamualaikum cikgu.Contest macam mana ni cikgu?kurang fshamlah..hehe akalu ada masa saya masuk ya cikgu.Cikgu,boleh minta ajar macam mana nak tag orang?hehehe

Nasuha

Amirah Muhajir said...

butterflyana>>thanks..=)

Amirah Muhajir said...

nasuha>>oo yang tag tu nasuha letak je link kawan2 nasuha yg ada blog...copy paste je link pun takpe letak dalam post ni,mcm cikgu buat..=)