Sunday, October 10, 2010

Alhamdulillah selesai



"Aku ingin berbicara tentang cinta.Cinta buat Tuhanku yang takkan pernah padam.Cinta buat penghuluku,Muhammad SAW.Cinta buat ibu bapaku dan usrahku yg takkan putus.Cinta buat guru-guruku yang ilmunya membuat aku menjadi seorang manusia berpedoman.Cinta sahabat yg kudamba saat ku lelah dalam hidup.Cinta seorang lelaki bergelar Encik Muslim Husband.Cinta buat bakal2 khalifahku yang soleh dan solehah.Saat cinta itu datang,akan kupeluk ia,akan ku pegang hati2 mereka agar sentiasa berada dekat dengan hatiku.Aku ingin bersama mereka yg kucintai hingga kuhela nafas ku yang terakhir.Amin'...

Saya dah grade!Alhamdulillah.
Thanks to Allah Ta'ala for giving me this opportunity for being here.Every single prayer I make a pray to meet this day.Alhamdulillah I made it! Cam tak caya lak naik stage yg serba luas tu..ngehs**

Special time kasih buat ibu,nenek,abang n adik yg meraikan hari bersejarah.Mula2 mmg taknak tulis entry konvo,tapi memandangkan saya yg sangat bersemangat membebel malam ni n ni je idea best yg masuk dalam kepala ..ngehs**

N Alhamdulillah sume org yg saya sayang ada disamping meraikan hari bahagia.KECUALI my younger sista,adik ipar ngan anak buah tercinta tak dpt hadir.hukhuk~Seb baik dah tangkap gambar siap2.
I LUV MY FAMILY!gugugu~~


Tahniah juga buat my beloved friends sejak  first year di uia Gombak yg selamat bergraduasi.Jaa aka aton omar,hidayah hussin,farahiyah azmi,daia anuari,farah liyana,sakinah,ana,wan syazana,sam n semuanya.Special congrates for hidayah hussin sebab dapat Overall best student award for Kuliyyah of Economic n Mgt Sciences(agak skema ayat saya).4 tahun bersama,banyak betul kenangan suka duka ,pahit manis,masam masin yang saya takkan lupa.=))


Ok,sekarang masa tuk mencari kerja halal.Dengar2 KPLI akan dibuka Isnin depan,11 Oct 2010.
Masa untuk berjuang habis-habisan.ngehs**~~

3 comments:

abu muaz said...

Tahniah.

Amirah Muhajir said...

mekasih encik abu Muaz..=)

E.d.Y said...

tahniah...:)

meh join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html