Thursday, October 21, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly



Once again,join contest  Encik Zaidi dalam bentuk gambar pulak...^_^
Korang dah join belum?Kalau belum join cepat2,tarikh tutup sebelum 31 oktober 2010.Masih ada 10 hari lagi.sempat2...hehe^_^


Setelah beberapa jam membelek2 gambar2 konvo yg cantik2,akhirnya gambar ni terpilih oleh diri sendiri dengan jayanya.

Suka tengok muka2 kat sini,terserlah kegembiraan diwajah masing2..Setelah hampir 2thn di matrik PJ & 4thn di Gombak,akhirnya penantian kami berakhir disini.

Alhamdulillah dapat jugak saya join contest gambar konvo terunik.Hehe.Unik ke?Wallahua'alam.
Menang kalah lain cerita,asalkan  dapat sama2 memeriahkan lagi contest serba best ni.Sama2 share AURA gembira untuk semua graduates seMalaysia.

Tag pulak..hehe

Yang jadi mangsa kali nih~


.Dapat tag sikit je,yg tak tertag pun leh join .Mana tahu rezeki korang kan?




4 comments:

E.d.Y said...

wah..akhir..join gak bahagian gambar...banyak sngt gambar lawa ni...thanks k join lg skali...good luck..

p/s : tgh tunggu dayah join ni..dah 2 kali kene tag..xsedar2 diri tu..hehe

Amirah Muhajir said...

edy>>mekasih..hehe

dayah mmg nak join sangat,dia yg paling excited sebenarnya,tgh tunggu gak gambar mane yg terpilih oleh cik dayah..hehe=)

.::me::. said...

hahaha.lek la.byk lagi hari.hahaha.aku semangat ni.kalu memang bg aku plih rayban dulu okeh.hihi.perasan.

E.d.Y said...

amboi..confident tu..haha