Saturday, October 16, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...
Klik pada gambar untuk keterangan lanjut tentang contest ini...^_^



Terasa mau join contest pulak..Kebetulan contest keluar after dah konvo dgn jayanya.Alhamdulillah.Thanks to TUAN PUNYA BLOG  
yang adakan contest best punya ni.
  
Ucapan ni tentulah saya tujukan khas buat encik  Edy aka selaku pembuat contest ini n buat semua graduates IIUM n seanteronya.

Mabruk,Edy umpama menerima helaian tanggungjawab seorang manusia.Tertafsir sudah doa mereka.Kini bermula seribu langkah membuka jalan hidup yang lebih luar biasa.Umpama Hajar membilang dahaga,akhirnya bertemu makna.


Last sekali saya nak ajak kawan2 blogger join contest serba best ini:













Jom!!Join contest.Tarikh tutup before 31 Oktober 2010.Kepada siapa2 yg tak tertag pun leh join gak tau..Kalau takde gambar konvo or belum konvo,bagi ucapan cam saya ni pun boleh...^_^

::All the best!!::


10 comments:

E.d.Y said...

thanks sbb join contest ni...nak remind, ucapan 30 patah perkataan je cik kak (refer balik syarat)...kene edit balik tu..huhu

awat xmasuk yg gambar, kan ada gambar kat putrajaya ramai2 tu..lawa apa..hantar je la..hehe...

p/s : dah edit bgtau k..

Amirah Muhajir said...

edy>>a?ye ke.alamak terlebih excited punya pasal lah ni..baca tak habis la ni..okeh2..akan diedit...mekasih ye..=)

tu la,hajat nak masuk pic kat putrajaya,tapi tukang amek gambar tak bagi full lagi..=)

E.d.Y said...

ok...cukup 30..hehe...

xpe..sempat lg nak masuk under category gambar...231/10 tarikh tutup...good luck...:)

BUJANG SUSAH said...

salam.. x gethi ler contest2 nih... huhuhu... emilia contessa tau ler... hehehehe

Amirah Muhajir said...

edy>>ok..insha-Allah...

~ PIJA ~ said...

dah 10 tahun lebih dah konvo...mcm dah berkarat otak nak bg ucapan2 yg bernas lagi mantap..

anyway, thanks coz ajak org join...hehee

kot laa idea tu dtg..i join ok..:)

Amirah Muhajir said...

pija>>hehe...mari2 join reramai..=))

Amirah Muhajir said...

bujang susah>try aje..amelia pun amelia la..hehe

butterflyana said...

GOOD LUCK!

Amirah Muhajir said...

butterflyana>>good luck tuk lyana jugak...=)