Thursday, January 28, 2010

Pembuka bicara 2010...

assalamuaalikum...

salam cinta dan kasih sayang buat sahabat2 yg masih sudi mengunjungi blog naufarhikmah.

Salam ukhwah buat sahabat2 blogger yg baru memulai langkah,mencipta satu lagi jalan da'wah dalam hijrah mulia sebagai Muslim.Berkongsi ilmu,cerita,kisah suka dan duka dalam lembaran dan bait kata tanpa suara di blog2 yg semakin merimbun ilmunya

Hari ni baru terdetik kembali dihati penulis tuk menyambung penulisan yg asyik tertangguh setelah sekian lama..Baru penulis terperasan,semakin kurangnya kerja 'mengupdate blog' maka berkurang juga tabiat si penulis tuk berkunjung dan menterjemah kata di blog sahabat2..maaf dipinta..kebelakangan ni,penulis lebih suka menjadi silent reader di blog kalian daripada memberi komen atau menegur...tengoklah betapa malasnya si penulis~~huhu....

mcm mane lah nak mengikis sikap 'tak rajin' ni supaya menjadi rajin...Tula,sejak ade fesbuk nih,tiba2 jadi malas nak update..Tapi bila tengok orang lain punya blog,even demo2 nih ade fesbuk takde la jadik mcm saya..Malahan blog mereka jadi sangat2 best n seronok tuk diterokai..Lagu2 yg ade pon best jugak..Akhirnya kerinduan saya tuk mengupdate jadilah begini...hihi..Ini baru pembukaan bicara ...Bukan n belum lagi bebelan si naufarhikmah..

Bebelan nya akan disambung next entry..

Salam Ukhwah semua..=))))

Iklan**Dengan berblog,saya dapat kenal ramai sahabat2....Syukur alhamdulillah

4 comments:

maiyah said...

salam.. mmg kalo dok kat pesbuk tu jwbnya xde le nk wat lain

Amirah Tumin said...

wslm akak..
betul3..setuju..saya setuju..hehehhe

abu muaz said...

Salam.Kenapa lama tak update ni?

Amirah Muhajir said...

wslm abu muaz...
hehe...skarang dah rajin sket dah..*_*