Sunday, September 20, 2009

::Salam Lebaran dan salam kemaafan::

Maaf sangat2 kepda semua yang memberi kad raya kepada blog ni..lom sempat g nak amik sebab terlalu bz ngan raya+assignment n wedding adik yang dah tak lama lagi,3hb 10 2009..Nak jemput semua pembaca blog naufarhikmah kemajlis perkahwinan adik nanti..
Especially kepada sahabat2 blog yg dah bg kad tapi saya masih tak sempat tengok n amik,ade yg dah tengok tapi tak dan nak mensave kan kad2 yg comel2 n kretif tu..
Ni plak kad dari saya,tapi bukan kad raya sebab saya ni tak reti bab2 mendesign kad2 yg cantik..hehe.Ni kad kawin adik,jgn lupa dtg ek..

No comments: